Ασχολούμαστε με τις ώρες, βγάζουμε φωτογραφίες απλώς και μόνο για να τις “ποστάρουμε” ενώ θεωρούμε λίγο-πολύ …ανθρώπους των σπηλαίων φίλους και γνωστούς που δεν διαθέτουν κάποιο λογαριασμό.

Κάποιοι όμως το παρακάνουν.

Μία περίπτωση εθισμένης είναι και η πρωταγωνίστρια του βίντεο που ακολουθεί. Έτυχε να γνωρίσει έναν άνδρα που δεν ήταν ενεργός στα social media και έτσι δεν μπορούσε να… κατασκοπεύσει την ζωή του στο παρελθόν, βλέποντας τα ενδιαφέροντα, που είχε πάει διακοπές και ποια ήταν η πρώην σύντροφος του. Το αποτέλεσμα είναι η κοπέλα να… ξεσπάσει και να της μπαίνουν ιδέες πως ίσως ήταν δολοφόνος και κάτι κακό συμβαίνει με αυτόν για να επιλέξει να μην διατηρεί λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχοντας στήριξη από τις φίλες της, η νεαρή κάνει σενάρια και τρομάζει αδικαιολόγητα πολύ για να διαπιστώσει πως το μόνο που χρειάζεται για να ηρεμήσει είναι απλά να μιλήσει στον σύντροφο της και να μάθει αυτά που θα έβλεπε στον πλασματικό κόσμο του διαδικτύου.

Επί της ουσίας το βίντεο αποδεικνύει ότι για έναν εθισμένο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει χαθεί η κοινωνικότητα και η επαφή με τους ανθρώπους.

Πηγή: alfavita.gr