Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά αλλά και ξεχωριστό προνόμιο, να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στις εργασίες του 5ου Πανελληνίου Ψυχιατρικού Συνεδρίουστην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, που οργανώνεται από την Ελληνική Νευροψυχιατρική Εταιρία και την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών και θα πραγματοποιηθεί στην Κυλλήνη, στις 25- 28 Οκτωβρίου 2013.

Πιστεύουμε ότι το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, που αποτελείται από διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, αντιπαραθέσεις (debates), κλινικά φροντιστήρια, ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις (e-posters) καθώς επίσης και συναντήσεις με τους ειδικούς (meet the experts), είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και εξυπηρετεί τις επιστημονικές ανάγκες των ιατρών της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Η συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από διαφορετικές ειδικότητες, που εμπλέκονται στη φροντίδα υγείας των ψυχιατρικών ασθενών, προάγει την περαιτέρω συνεργασία στο κλινικό επίπεδο, ενδυναμώνει τους ιατρούς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.) δίνοντας τους την ευκαιρία, μέσα από ένα πολυθεματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, να διευρύνουν το επιστημονικό τους πεδίο και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις. Ο πρόεδρος και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, προσβλέπουμε στη συνεργασία και στην ενεργό υποστήριξή σας η οποία, παρά τις κοινωνικές και οικονομικές αντιξοότητες, θα αποδείξει ότι η ένωση των προσπαθειών όλων μας δύναται να συμβάλλει στην αποτελεσματική φροντίδα των ασθενών με ψυχικά νοσήματα.

Ευελπιστώντας στην συμμετοχή όλων σας, περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στη σημαντική αυτή επιστημονική εκδήλωση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,
Φίλιππος Γουρζής
Αν. Καθηγητής Ψυχιατρικής
Δ/ντής Ψυχιατρικής Κλινικής ΠΓΝΠ
Πρόεδρος Δ.Ε. Ε.ΝΨ.Ε.

ΧΡΟΝΟΣ-ΤΟΠΟΣ Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 25- 28 Οκτωβρίου 2013, στο Grecotel Olympia Riviera Resort, Ξενοδοχείο Oasis (4*), στην Κυλλήνη . Στον ευρύτερο χώρο του Συνεδρίου θα λειτουργήσουν: – Η Γραμματεία του Συνεδρίου – Έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων

Σημαντικές ημερομηνίες 

Προθεσμία Υποβολής εργασιών 31 Αυγούστου 2013

Προθεσμία γνωστοποίησης αποδοχής εργασιών 30 Σεπτεμβρίου 2013 

Προθεσμία μειωμένης εγγραφής 4 Οκτωβρίου 2013 

Ημερομηνίες Συνεδρίου 25- 28 Οκτωβρίου 2013 

ΜΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ (CME CREDITS) Το συνέδριο θα λάβει Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Θα απονεμηθούν τρία (3) Βραβεία στις καλύτερες προφορικές ανακοινώσεις και θα δοθούν έπαινοι στις 3 καλύτερες αναρτημένες ανακοινώσεις.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Βάσει της ισχύουσας εγκυκλίου του ΕΟΦ θα υπάρχει σύστημα καταμέτρησης του χρόνου παρακολούθησης του Συνεδρίου (barcodes). Το πιστοποιητικό συμμετοχής θα δοθεί στο τέλος του Σεμιναρίου σε όσους έχουν παρακολουθήσει το 60% των συνολικών ωρών του προγράμματος.

I. ΕΓΓΡΑΦΗ
Έως 4 Οκτωβρίου Μετά τις 4 Οκτωβρίου
Σύνεδροι  100.00€ 120.00€
» Παρακολούθηση των επιστημονικών Συνεδριάσεων » Επισκέψεις στον Εκθεσιακό χώρο » Συνεδριακό Υλικό » Διαλείμματα καφέ » Μοριοδοτημένο πιστοποιητικό παρακολούθησης
II. ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ (ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΦΟΡΟΥΣ)
Συνεδριακό Ξενοδοχείο Κατ. Ημέρα άφιξης Ημέρα αναχώρησης Συνολικό Κόστος
Grecotel Olympia Riviera Resort Ξενοδοχείο Oasis 4* 25 Οκτωβρίου 2013 28 Οκτωβρίου 2013 580€ 
ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
» Για γραπτές ακυρώσεις της Εγγραφής στο συνέδριο έως τις 6 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει επιστροφή του συνολικού ποσού μείον το 25% ως έξοδα διεκπεραίωσης. Ακυρώσεις μετά τις 6 Σεπτεμβρίου, δεν θα γίνονται δεκτές.
» Για ακυρώσεις δωματίων μέχρι τις 20 Ιουλίου, δεν θα υπάρχουν ακυρωτικά.
» Για ακυρώσεις δωματίων μεταξύ 20 Ιουλίου – 20 Αυγούστου, θα υπάρχουν ακυρωτικά τέλη ύψους 30% του πακέτου διαμονής.
» Για ακυρώσεις δωματίων μεταξύ 20 Αυγούστου – 20 Σεπτεμβρίου θα υπάρχουν ακυρωτικά τέλη ύψους 50% του πακέτου διαμονής.
» Για ακυρώσεις δωματίων μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, θα υπάρχουν 100% ακυρωτικά επί του πακέτου διαμονής.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ/ Η’ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Οι Σύνεδροι που επιθυμούν να παρουσιάσουν εργασία στο συνέδριο σε μορφή Προφορικής ή Αναρτημένης Ανακοίνωσης (e-poster), παρακαλούνται να αποστείλουν έως τις 31 Αυγούστου  2013 το αργότερο την περίληψη της εργασίας τους μόνο on line μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου: www.psychprimcare2013.gr,τηρώντας το όριο των 300 λέξεων. Η αποδοχή ή μη της εργασίας θα τους γνωστοποιηθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2013. Όλοι οι συγγραφείς θα ενημερωθούν γραπτώς για την αποδοχή, τον τρόπο, το χώρο και το χρόνο της παρουσίασης κάθε εργασίας. Mε την αποστολή των εργασιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση η καταβολή συμμετοχής του συγγραφέα που ανακοινώνει την εργασία. Η Επιστημονική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα επιλογής του τρόπου παρουσιάσεως των ανακοινώσεων ως προφορικών ή ως e-poster.

ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ο χρόνος κάθε ανακοίνωσης ορίζεται σε (8) λεπτά και (2) λεπτά συζήτηση.  Ο ακριβής χρόνος παρουσίασης της κάθε εργασίας θα γνωστοποιηθεί στον παρουσιάζοντα συγγραφέα γραπτώς από την Γραμματεία του Συνεδρίου. ePosters   Οι Αναρτημένες ανακοινώσεις θa παρουσιαστούν ως e-posters, βάσει των οδηγιών που θα σταλούν από την Γραμματεία. Ο παρουσιάζων συγγραφέας θα πρέπει να παρουσιάσει το poster του σε 5’ την ημέρα και ώρα που θα του γνωστοποιηθεί γραπτώς από την Γραμματεία του Συνεδρίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Θα απονεμηθούν τρία (3) Βραβεία στις καλύτερες προφορικές ανακοινώσεις και θα δοθούν έπαινοι στις 3 καλύτερες αναρτημένες ανακοινώσεις.

Παράταση χρόνου υποβολής εργασιών έως: 10 Σεπτεμβρίου 2013

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.psychprimcare2013.gr/index.html