Αγαπητοί συνάδελφοι,

εκ μέρους της Οργανωτικής  και επιστημονικής επιτροπής με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εργασίες του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ψυχικής Υγείας στην Π.Φ.Υ., που θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από Πέμπτη  μέχρι Κυριακή 10-13 Οκτωβρίου 2013.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου στοχεύει στη βελτίωση της ενημέρωσης και των γνώσεων για την ψυχική υγεία αλλά και στον διάλογο και την συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών υγείας που αντιμετωπίζουν ασθενείς με ψυχική νόσο στα πλαίσια  της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.). Επιπλέον στόχος του συνεδρίου είναι η προαγωγή της ψυχικής υγείας και η πρόληψη επικεντρωμένα στο άτομο, την οικογένεια και στην κοινωνία, ενισχύοντας τους προστατευτικούς παράγοντες και μειώνοντας τους παράγοντες κινδύνου.

Με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών, μέσα από στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια και δορυφορικά συμπόσια, δίνεται η δυνατότητα στους συνέδρους διαφόρων ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, μέσα από ένα πολυθεματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, να διευρύνουν το επιστημονικό τους πεδίο και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.  Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την οικονομική συγκυρία αποφασίσαμε η εγγραφή στο συνέδριο να είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο όσοι το επιθυμούν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Αγαπητοί συνάδελφοι οι πρόεδροι και τα μέλη της οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου, προσβλέπουμε στη συνεργασία σας, επιζητούμε την εποικοδομητική αξιολόγησή σας και σας καλούμε να ενώσουμε  τις προσπάθειές μας για προαγωγή της αποτελεσματικότερης φροντίδας των ασθενών. Σας προσκαλούμε όλους να συμβάλετε με την ενεργό συμμετοχή σας στην επιτυχία του συνεδρίου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς:

Πηγή Περδικάκη (Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής),

Παύλος  Θεοδωράκης (Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής)

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.e-vip.com.gr/sem/mentalhealthinprimarycar/