1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Επιμορφωτικό Συνέδριο Νέων
με θέμα

Πίστη, Ύπαρξη και Σχέση,
27- 29 Ιουλίου 2018

Το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας ΠροςΌψη, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνει το «1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Επιμορφωτικό Συνέδριο Νέων με θέμα Πίστη, Ύπαρξη και Σχέση», που θα πραγματοποιηθεί στις 27-29 Ιουλίου 2018, στο ξενοδοχείο Lecadin στο Καρπενήσι.

Το συνέδριο απευθύνεται σε νεαρά ενήλικα πρόσωπα (18-30 ετών) με ενδιαφέρον στο διάλογο της θεολογίας και της θρησκευτικότητας με τις επιστήμες του ψυχισμού (ψυχιατρική, ψυχολογία, ψυχοθεραπείες).

Η συνάντηση της μεταμοντέρνας κοινωνικής πραγματικότητας με παραδοσιακότερα αξιακά συστήματα, προσδίδει στον κάθε νέο άνθρωπο τη δυνατότητα να επεξεργαστεί την αλήθεια της ελευθερίας και των επιλογών του.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους, επιστήμονες από το χώρο της ψυχικής υγείας, θεολόγοι και κληρικοί και η θεματολογία καλύπτει περιοχές όπως: η Διαμόρφωση του Προσώπου και των Διαπροσωπικών Σχέσεων, η Ωρίμανση της Ταυτότητας και των Αξιών, η Πίστη ως βίωμα μέσα στις Σχέσεις, η Ύπαρξη και η εμπειρία των Επιστημών του Ψυχισμού.

Στο σύνδεσμο www.inprosopsi.gr/neoi2018 υπάρχει πρόσβαση στο πρόγραμμα, την αφίσα και τις αιτήσεις εγγραφών για το συνέδριο.

Με τιμή
Αλέξιος Λάππας, MRCPsych, Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων
Πρόεδρος Συνεδρίου