Η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Αιτωλοακαρνανίας «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ψυχικής υγείας στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας και στην Ιερή Πόλη Μεσολόγγι.

Στα πλαίσια της Πράξης 3.2.4.  «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. (ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ)» (Α’ και Β’ Κύκλος)  ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ  2007-2013», η «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» υλοποιεί το Σχέδιο Δράσης «Πρόληψη και καταπολέμηση ενδοοικογενειακής βίας», με Δικαιούχο την «Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και  Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων Του Υπουργείου  Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ-ΥΠΕΣ)» στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Στόχος του προγράμματός μας είναι, εκτός από την υποστήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, να ευαισθητοποιήσει και να καταστήσει συνείδηση της κοινής γνώμης ότι η ενδοοικογενειακή βία συνιστά παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να ενθαρρύνει όλους τους πολίτες να την αποκρούσουν και να την καταδικάσουν.

Για την πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση του κοινού, διοργανώνουμε Επιστημονική Ημερίδα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος) στο Αγρίνιο, τη Κυριακή 26 Απριλίου 2015  και ώρα 11:00 π.μ..

Εισηγητές της Επιστημονικής Ημερίδας θα είναι:

  • ο π. Βασίλειος Θερμός, Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων,
  • ο Φώτιος Σπυρόπουλος, Νομικός- Ποινικολόγος

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο  2631 300687 και στα γραφεία της «ΔΙΑΠΛΑΣΗ», στη διεύθυνση Αθ. Δροσίνη 1, στο Μεσολόγγι.

 

Για τη «ΔΙΑΠΛΑΣΗ»

 

Βασίλειος Κ. Σταμάτης

Ψυχολόγος M.Sc.-Επιστημονικός Διευθυντής «ΔΙΑΠΛΑΣΗ»